Michael Kors Saatler İle Dünyada Aç İnsan Kalmasın

03-02-2024 16:09
Michael Kors Saatler İle Dünyada Aç İnsan Kalmasın

Michael Kors Kol Saati ile Dünya Açlığıyla Mücadele

Dünyanın en önemli uluslararası moda evleri arasında yer alan Michael Kors,

tasarımlarında ortaya koyduğu sofistike ve derin estetik anlayışını, Birleşmiş Milletler

‘Dünya Gıda Programı (World Food Programme, WFP)’na katkı sunmak üzere

etkileyici bir formda ortaya koyuyor. Programa katkı sunmak üzere #WatchHungerStop

kampanyasını başlatan Michael Kors’un kampanyanın 10. yılına özel olarak

tasarladığı 
kol saati ile siz de dünya çapında açlıkla mücadeleye ortak olun.


Kol Saatinizle Dünyaya Değer Katın

Dünya Gıda Programı, 1961 yılında Birleşmiş Milletler tarafından temelleri atılan dünya çapında açlık ve gıda güvenliği alanlarında dünyanın en büyük insani yardım kuruluşu olarak faaliyet göstermektedir. Kurulduğu günden bu yana dünyanın farklı noktalarında meydana gelen afet, savaş, kıtlık ve benzeri zor şartlarda insanlara gıda desteği ulaştırmaktadır. Birleşmiş Milletler’in açlıkla mücadele planı doğrultusunda ‘Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’ arasında da yer alan ‘2030 yılına kadar açlığa son vermek’ amacına yönelik faaliyetleri, WFP gerçekleştirmektedir. Önemli ve değerli sivil toplum kuruluşunun faaliyetlerine dünya çapında çok sayıda ülke, şirket ve marka destek vermekte; çok sayıda gönüllü faaliyetlere katkı sunmaktadır. Dünyamız için oldukça kritik bir konu olan açlıkla mücadeleye katkı sağlamak üzere Michael Kors da sorumluluk almış ve 2013 yılında başlattığı #WatchHungerStop kampanyası kapsamında tasarlanan ürünlerinin satışlarından elde edilen gelir ile örgütün çalışmalarına destek olmuş ve olmaktadır.

Bir Kol Saatinden Fazlası

Amerika kökenli uluslararası moda evi Michael Kors’un #WatchHungerStop kampanyasının 10. yılına özel olarak tasarladığı kol saati, dünyada açlığa dur demek ve bu mücadeleye katkı sunmak isteyen herkes tarafından keşfedilmeyi bekliyor. saatvesaat.com.tr online mağazasında keşfedebileceğiniz MK7427 modeli ile siz de açlıkla mücadele hedeflerine ortak olabilirsiniz. Bu özel Michael Kors kol saati modelini satın alarak hedeflere ortak olduğunuz gibi çevrenizdekilere de ilham vererek WFP’ye destek vermesini sağlayabilirsiniz.

Tasarıma Yakından Bakış

Michael Kors kadın kol saati MK7427, markanın sofistike ve sade tasarım anlayışını oldukça şık bir görünümle ortaya koyuyor. Mat çelik kayışı ile bileği konforla kavrayan model, kalın bir bezele sahip çelik kasasıyla kusursuz bir görünüm sunuyor. Bu görünümü derinleştiren ve dünyada açlıkla mücadeleye atıfta bulunan ayrıntı ise modelin kadranında belirginlik kazanıyor. Uçtan uca mavi renkte dünya haritası kabartmasına yer verilen kadranda ülkeler mat, okyanuslar ise parlak metal yüzey ile göze çarpıyor. Bütünleşik görünümüyle umut veren ve dünyaya verdiğiniz değeri temsil eden MK7427 kadın kol saati, açlıkla mücadele için katkınızın ilk adımı olabilir. 

Michael Kors, kampanya kapsamında tasarlanan her kol saati için Dünya Gıda Programı’nın ‘okul yemeği programı’na 200 öğüne eşdeğer bağışta bulunuyor.

Şimdi siz de safirsaat.com’u ziyaret ederek Michael Kors imzalı #WatchHungerStop kampanyasına özel tasarlanmış MK7427 kol saatini satın alabilir, dünyada açlıkla mücadeleye ortak olabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.